Genieten aan de horizon
Menu
Reserveren

Een geweldige vakantie op Ameland!

De Waddeneilanden zijn één van de weinige plekken in Nederland waar u zeehonden in het wild kunt zien. Bij mooi weer liggen de zeehonden vaak te zonnen en zijn ze goed te spotten op de zandbanken. Een leuk uitstapje voor het hele gezin! Er worden tochten georganiseerd die u kennis laten maken met de zeehond en hun leefomgeving. Een vakantie op Ameland is veel meer dan alleen op het strand liggen!

Vier uw vakantie op Ameland

Als u zeehonden wilt spotten of een ander uitstapje wilt maken tijdens uw vakantie op Ameland, dan verwelkomen wij u graag in ons hotel op het Waddeneiland. Ameland is een eiland met een geheel eigen karakter die u terug ziet in de knusse en gezellige dorpjes. In ons luxe hotel kunt u heerlijk ontspannen, krijgt u een goede nachtrust en gaat u weer met een voldaan gevoel naar huis. Een ideale manier voor een ontspannen vakantie.

Komt u zeehonden spotten tijdens uw vakantie op Ameland?

Vakantie Ameland met hond

U kunt ook in ons hotel terecht als u een hond meeneemt. U zou dus kunnen zeggen dat u écht met het hele gezin op vakantie kunt gaan bijStrandhotel Buren aan Zee. De stranden van Ameland zijn DE plek om uw hond lekker te laten rennen terwijl u zelf heerlijk van het zonnetje aan het genieten bent. 

Veel te doen op Ameland

Op Ameland zijn heel veel leuke dingen te beleven. Zo kunt u kite- en golfsurfen. Kunt u de golven trotseren? Of ga parachutespringen. Zoals u kunt zien is alles mogelijk op Ameland. Bekijk snel wat er nog meer te doen is.

 

 

Fotoimpressie vakantie Ameland

Vakantie Ameland
Vakantie Ameland - Zeehonden op de zandbanken.

 

Vakantie Ameland
Vakantie Ameland - Zonsondergang op Ameland.

Nieuwsgierig?
Nieuwsgierig?
bekijk ons fotoalbum
Waddeneiland Ameland
Waddeneiland Ameland
ontdek!
Diverse
Diverse
arrangementen
Overzicht van onze
Overzicht van onze
hotelkamers
Strandpaviljoen
Strandpaviljoen
Relaxen + culinair genieten bij Strandpaviljoen 't Strandhuys.