Genieten aan de horizon
Menu
Reserveren

Hotel op Waddeneiland Ameland

Ameland is vanaf het westen het vierde bewoonde Nederlandse Waddeneiland. Ameland heeft ruim 3.500 inwoners, maar tijdens de vakantieperioden neemt dat aantal fors toe. Vele Nederlanders, maar ook Duitsers weten de weg naar het Waddeneiland te vinden voor een vakantie. Mocht u naar iets luxers op zoek zijn dan een camping, dan kunt u van harte welkom in ons hotel.

Even helemaal weg.

Bij ons hotel op Waddeneiland Ameland bent u echt even helemaal weg van alle drukte en stress van het dagelijks leven. vanaf ons hotel loopt u zo het strand op en kunt u kilometers lange wandelingen maken door de duinen of over het strand langs de waddenzee. zie hoe de natuur hier nog ongestoord z'n gang kan gaan op dit mooie stukje Nederland.
Hebt u even geen zin om te wandelen of te fietsen? geen probleem, u bent meer dan welkom bij ons strandpaviljoen t'strandhuys voor een hapje of een drankje. De zon in zee zien zakken met een goed glas wijn of een lekker biertje. Dat is toch echt vakantie?

Dat wil ik ook!

 

 

Hotel Waddeneiland met hond

Wist u dat u ook bij ons terecht kunt met een huisdier? Strandhotel Buren aan Zee heeft verschillende hotelkamers waar een hond is toegestaan. U hoeft uw trouwe viervoeter dus niet thuis te laten. U kunt dan heerlijke strandwandelingen maken met uw hond. Ideaal voor elke huisdiereigenaar.

Luxe overnachten bij ons hotel op het Waddeneiland Ameland

Bij ons hotel op Waddeneiland Ameland heeft u de keuze uit drie typen kamers; de standaard kamer, de studio en de suite. De kamers met uitzicht op het strand zorgen ervoor dat elke vakantiedag goed begint. Wij bieden ook een aantal specifieke arrangementen aan. Wat dacht u van een romantisch weekend met z'n tweetjes? Of een heerlijk wellness weekend? Zien wij u terug bij ons hotel op Ameland?

Slapen in ons hotel op Waddeneiland

hotel waddeneiland

 

hotel waddeneiland

 

Hotel Waddeneiland

Overzicht van onze
Overzicht van onze
hotelkamers
Diverse
Diverse
arrangementen
Informatie Corona Virus
Informatie Corona Virus
Strandhotel gesloten tot en met 6 april.
Strandpaviljoen
Strandpaviljoen
Relaxen + culinair genieten bij Strandpaviljoen 't Strandhuys.
Nieuwsgierig?
Nieuwsgierig?
bekijk ons fotoalbum