Genieten aan de horizon
Menu
Reserveren

Modern hotel op Ameland

Ons moderne hotel op Ameland ligt op nog geen 100 meter van het Noordzeestrand en op één van de mooiste plekjes van Ameland. Het hotel biedt 27 comfortabele kamers die allemaal beschikken over o.a. 2 boxspringbedden en badkamer met luxe douche.

Hotel Ameland als uitvalsbasis

Strandhotel Buren aan Zee is omgeven door duinen en is ideaal gelegen om Ameland te gaan ontdekken. In de dorpen Nes en Buren vindt u leuke winkels, gezellige terrasjes en restaurants. De dorpen liggen op korte afstand van ons hotel op Ameland.

Niks zo fijn als een hotel aan zee

Een flinke strandwandeling. Het geluid van de van de golven in de branding en een zwerm vogels. De frisse lucht in uw longen. Oneindig ver zicht. Het verblijf in een hotel aan zee geeft rust., ruimte om te denken. Heerlijk wegdromen en opgaan in uw fantasieën, ravotten met uw hond en spelen met uw kinderen. De zee maakt onze geest weer vrij van stress en geeft ons energie.

Wist u zee zorgt dat u minder last heeft van stress en vermoeidheid? En dat komt omdat de moleculen van zeelucht u helpen om meer zuurstof op te nemen in uw lichaam? En heeft u hooikoorts of bent u misschien wel astmatisch? Tijdens uw verblijf aan ons hotel in Ameland zal u misschien wel minder lastig van hebben. De lucht bij een hotel aan zee bevat namelijk veel minder pollen en stuifmeel. Uw vakantie in Ameland kan dus ook erg gezond zijn. 

Vakantie Ameland: écht vakantie

Vakantie op Ameland is écht vakantie. U weet nu dat een verblijf in een hotel aan zee zeer gezond kan zijn. Maar daarnaast is het ook erg leuk! Ontspanning en rust op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland. En daarnaast de talloze activiteiten en evenementen die plaatsvinden op het eiland. Festivals, excursies, musea, dorpjes met gezellige en kwalitatief goede horeca en natuurlijk het prachtige strand. Vakantie op Ameland is waarschijnlijk de mooiste vakantie die u mee zult maken in eigen land. 

Bekijk wat Ameland u te bieden heeft

Of boek direct een accommodatie

Hotel Ameland

Hotel aan zee

Vakantie in Ameland

Diverse
Diverse
arrangementen
Overzicht van onze
Overzicht van onze
hotelkamers
Strandpaviljoen
Strandpaviljoen
Relaxen + culinair genieten bij Strandpaviljoen 't Strandhuys.
Waddeneiland Ameland
Waddeneiland Ameland
ontdek!
overnachten