Genieten aan de horizon
Menu
Reserveren

Modern hotel op Ameland

Ons moderne hotel op Ameland ligt op nog geen 100 meter van het Noordzeestrand en op één van de mooiste plekjes van Ameland. Het hotel biedt 27 comfortabele kamers die allemaal beschikken over o.a. 2 boxspringbedden en badkamer met luxe douche.

Hotel Ameland als uitvalsbasis

Strandhotel Buren aan Zee is omgeven door duinen en is ideaal gelegen om Ameland te gaan ontdekken. In de dorpen Nes en Buren vindt u leuke winkels, gezellige terrasjes en restaurants. De dorpen liggen op korte afstand van ons hotel op Ameland.

Niks zo fijn als een hotel aan zee

Een flinke strandwandeling. Het geluid van de van de golven in de branding en een zwerm vogels. De frisse lucht in uw longen. Oneindig ver zicht. Het verblijf in een hotel aan zee geeft rust., ruimte om te denken. Heerlijk wegdromen en opgaan in uw fantasieën, ravotten met uw hond en spelen met uw kinderen. De zee maakt onze geest weer vrij van stress en geeft ons energie.

Wist u zee zorgt dat u minder last heeft van stress en vermoeidheid? En dat komt omdat de moleculen van zeelucht u helpen om meer zuurstof op te nemen in uw lichaam? En heeft u hooikoorts of bent u misschien wel astmatisch? Tijdens uw verblijf aan ons hotel in Ameland zal u misschien wel minder lastig van hebben. De lucht bij een hotel aan zee bevat namelijk veel minder pollen en stuifmeel. Uw vakantie in Ameland kan dus ook erg gezond zijn. 

Vakantie Ameland: écht vakantie

Vakantie op Ameland is écht vakantie. U weet nu dat een verblijf in een hotel aan zee zeer gezond kan zijn. Maar daarnaast is het ook erg leuk! Ontspanning en rust op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland. En daarnaast de talloze activiteiten en evenementen die plaatsvinden op het eiland. Festivals, excursies, musea, dorpjes met gezellige en kwalitatief goede horeca en natuurlijk het prachtige strand. Vakantie op Ameland is waarschijnlijk de mooiste vakantie die u mee zult maken in eigen land. 

Bekijk wat Ameland u te bieden heeft

Of boek direct een accommodatie

In ons hotel zijn honden toegestaan

We begrijpen dat als u op vakantie gaat dat u uw trouwe viervoeter mee wilt nemen. Daarom hebben wij in ons hotel een aantal kamers beschikbaar waar huisdieren zijn toegestaan. Zo kunt u Fikkie of Bello ook trakteren op een lekkere wandeling in de duinen of een frisse duik in de Noordzee. 
Geeft u bij uw reservering alstublieft aan dat u uw hond meeneemt en wij zorgen dat u de juiste kamer krijgt.

Wellness hotel 

Bij ons hotel op Ameland bent u ook aan het juiste adres voor een lekker dagje of weekend relaxen. Wij zijn namelijk een van de weinige wellness hotels op Ameland. Bij ons vindt u onder andere een sauna, Turks stoombad en een zonnebank.  bent u na een dag ontspannen wel toe aan wat lekkers? Geniet dan van een lekker hapje en drankje bij strandhuys Ameland. Vervolgens geniet u moe en voldaan van uw welverdiende nachtrust op de hotelkamer in uw comfortabele boxspringbed. 

Zeg nou zelf: Dat is toch echt genieten?

 

Hotel Ameland

Hotel aan zee

Vakantie in Ameland

Strandpaviljoen
Strandpaviljoen
Relaxen + culinair genieten bij Strandpaviljoen 't Strandhuys.
Waddeneiland Ameland
Waddeneiland Ameland
ontdek!
Overzicht van onze
Overzicht van onze
hotelkamers
Diverse
Diverse
arrangementen