Genieten aan de horizon
Menu
Reserveren

Hotel aan het strand

Waar denkt u aan het bij het horen van vakantie? Veel mensen denken bij het horen van vakantie aan het strand. Grote kans dat u exact dezelfde gedachte had. Dat zit u bij Strandhotel Buren aan Zee op de goede plek! Ons hotel aan het strand is gelegen op nog geen 100 meter van het Noordzeestrand. Het mooie van Ameland is dat er altijd een strand in de buurt is. Altijd een plek om met uw kinderen of partner van de zon en het prachtige Waddeneiland te genieten.

Luxe hotel aan het strand boeken?

Als u heeft besloten dat Ameland de plek voor uw strandvakantie wordt, dan heeft u alleen nog een plek nodig om te overnachten. Ons moderne hotel beschikt over 27 comfortabele kamers welke zijn onderveeld in drie typen:

Er is altijd een kamer die aan u eisen en wensen voldoet, zodat u optimaal kunt genieten tijdens de vakantie. Naast de comfortabele hotelkamers kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze luxe faciliteiten. Een heerlijk ontbijfbuffet, gratis gebruik van het draadloze netwerk, het zwembad, de beautysalon, de wellness en de fietsverhuur. Kortom, een heerlijke vakantie op het prachtige Ameland!

Boek uw hotelkamer bij ons hotel aan het strand!

Hotel aan het strand

Strandpaviljoen
Strandpaviljoen
Relaxen + culinair genieten bij Strandpaviljoen 't Strandhuys.
Waddeneiland Ameland
Waddeneiland Ameland
ontdek!
Diverse
Diverse
arrangementen
Overzicht van onze
Overzicht van onze
hotelkamers
Informatie Corona Virus
Informatie Corona Virus
Strandhotel gesloten tot en met 6 april.