Genieten aan de horizon
Menu
Reserveren

Naar Ameland met de hond

Wilt u op vakantie naar Ameland met hond en zoekt u nog een mooi vakantieverblijf? Dan zit u bij Strandhotel Buren aan Zee goed. Dit prachtig gelegen hotel, in de duinen van Ameland, beschikt over alle faciliteiten om u een heerlijke vakantie te kunnen bieden. 

Voorzieningen in het hotel

Als u op vakantie gaat naar Ameland met hond, dan wilt u optimaal kunnen genieten. Daarom beschikt het hotel over tal van uitstekende faciliteiten. Zo is er een mooi zwembad. Dit zwembad beschikt over een glijbaan met uitglijbak, een zwembad van 25 met en een peuterbadje. U kunt hier dus met het hele gezin komen genieten. En in de zomer is de ligweide geopend, zodat u ook van het lekkere zonnetje kunt genieten. 

Wellness in het hotel

Ook is er een Wellness voorziening in het hotel aanwezig. Deze voorziening biedt u de mogelijkheid te genieten van een Turks stoombad, een sauna en een zonnebank. U kunt dus heerlijk zweten, bijkleuren en genieten, gewoon in het hotel!

Genieten van het ontbijt

In het hotel kunt u gebruik maken van een ontbijtbuffet. Dit zeer uitgebreide buffet beschikt over lekker broodjes, croissantjes, sapjes en koffie. Kortom, het ontbijtbuffet beschikt over alles wat u nodig heeft om uw dag heerlijk te beginnen! Schuift u gezellig aan?

 

Ameland met hond

Voorzieningen Ameland met hond

Ook als u met uw hond op pad wilt gaan, dan zit u in Strandhotel Buren aan Zee goed. Want naast het feit dat uw hond bij ons welkom is, kunt u heerlijk door de duinen, over het strand en over het eiland lopen met uw viervoeter. Nieuwsgierig wat u nog meer kunt zien en doen op Ameland met hond? Kijk dan even bij de VVV van Ameland.

Boek nu voor Strandhotel Buren aan Zee

Bent u enthousiast geworden door de mogelijkheden van Strandhotel Buren aan Zee en wilt u komen genieten van Ameland met hond? Dat komt goed uit! Want u kunt gemakkelijk en snel zelf online boeken. Tijdens het boekingsproces kunt u al uw wensen aangeven, dus u kunt altijd uw ideale vakantieplek boeken. 

Boek nu uw plek op Ameland met hond

Overzicht van onze
Overzicht van onze
hotelkamers
Informatie Corona Virus
Informatie Corona Virus
Strandhotel gesloten tot en met 6 april.
Strandpaviljoen
Strandpaviljoen
Relaxen + culinair genieten bij Strandpaviljoen 't Strandhuys.
Diverse
Diverse
arrangementen
Nieuwsgierig?
Nieuwsgierig?
bekijk ons fotoalbum